Stöd oss

Vi på Trans- och Tjejjouren i Malmö gör ett omfattande arbete på ideellt basis. Vi finansierar vår verksamhet genom bidrag som vi söker år för år och vi vet aldrig hur vår budget för nästkommande år kommer att se ut.

För att kunna utveckla vår verksamhet och hålla hög kvalitet behövs dels kunniga och engagerade jourmedlemmar, dels en bra ekonomi. Därför blir vi, och många med oss, glada om du tycker att vi gör ett bra och viktigt arbete och vill stödja oss!

 

Ge ett bidrag
Som bidragsgivare kan du ge ett valfritt bidrag som är så litet eller stort som du vill. Alla bidrag räknas och uppskattas! Skriv ”bidrag” och ditt namn, om du inte vill vara anonym, i meddelandefältet när du betalar och sänd ditt bidrag till oss på bankgironummer 5174-0348.

 

Medlem i jouren
Du som är aktiv i jouren betalar medlemsavgiften på 100 kr/år. Detta gör att du kan vara med och besluta och påverka Trans- och Tjejjourens verksamhet på våra årsmöten. Pengarna sätter du in på bankgironummer 5174-0348. Glöm inte att skriva ditt namn.

 

Endast tjejer och transpersoner kan bli medlemmar i jouren. Detta för att jouren ska fungera som en frizon för tjejer och transpersoner där de inte riskerar att stöta ihop med en cis-kille/cis-man som misshandlat eller trakasserat dem. Kvinno- och transseparatistiskt arbete är en av våra strategier i arbetet mot patriarkatet. Trans- och Tjejjouren i Malmö är en verksamhet av tjejer och transpersoner för tjejer och transpersoner vilket skapar en trygghet för oss. Utan cis-killars och cis-mäns (läs mer om vad cis betyder här) inblandning får vi utrymme att bekräfta och stärka varandra. Är du cis-man och vill stötta vår verksamhet får du gärna sätta in ett valfritt bidrag på ovanstående bankgironummer.